Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Сега им давам почивка от темпото
    Споря цивилизовано.. с цивилизованите хора
    Обясни ми едно като не те кефи 159... не искаш такава... защо пречиш на хората да научават и разискват обявите ?
    В смисъл гледам имаш БМВ... явно те радва .. аз пробвах не е мойто ама 159 ми е интригуваща !
    Да обобщя не харесваш АЛФА ... какво се пънеш в АЛФА форум ?

Comment

• Ще питам пак, колеги знае ли някой нещо за тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=7wocbq
      Питам пак защото някои хора тук вместо да се правят на разбирачи във форума на BMW, оспамват раздела ''СЪВЕТ ОТНОСНО ПОКУПКА на 159'' и въпросът ми остава незабелязан.

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
        Сега им давам почивка от темпото
        Споря цивилизовано.. с цивилизованите хора
        Обясни ми едно като не те кефи 159... не искаш такава... защо пречиш на хората да научават и разискват обявите ?
        В смисъл гледам имаш БМВ... явно те радва .. аз пробвах не е мойто ама 159 ми е интригуваща !
        Да обобщя не харесваш АЛФА ... какво се пънеш в АЛФА форум ?
        1. По-скоро ти е свършила нафтата май. Както и да е.
        2. Кой ти каза, че 159-ката не ме кефи. Грешиш мой човек.
        3. Ако някой ми даде една без пари, с удоволстив ще си я карам. Иначе не съм толкова богат, за да поддържам тоя автомобил в идеално положение, без да ѝ пълня маншоните с масло, за да спре да скърца, както правят някои потребители.
        4. С нищо не съм попречил на хората да научават нещо ново. Напротив. Вадя доказателства едно сред друго в опонент на чисто догадки от ваша страна. Просто не съм психически обременен с модела.
        5. Явно обобщението ти е тотално грешно.
        Аз какво правя тук си е мой проблем. Ти какво правиш тук? Ааа, да. За да раздаваш 'темпо".

Първоначално публикувано от nikk Покажи съобщение
        Ще питам пак, колеги знае ли някой нещо за тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=7wocbq
        Питам пак защото някои хора тук вместо да се правят на разбирачи във форума на BMW, оспамват раздела ''СЪВЕТ ОТНОСНО ПОКУПКА на 159'' и въпросът ми остава незабелязан.
        Тая не е обсъждана до сега тук. Вижда се, че има менте ксенон и е с базово ниво на оборудване.
        Освен да отидеш да я видиш друго не мога да се посъветвам. Защото масовото мнение на хората, които карат 159 тук е, че всички 159-ки на пазара са изкривени, не стават за нищо, а само техните са най-добрите.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от nikk Покажи съобщение
          Ще питам пак, колеги знае ли някой нещо за тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=7wocbq
          Много добре изглежда на пръв поглед, ако искаш пиши на haljischo да дойде с теб да направи диагностика.
          Alfa 159 2,4 JTDm Q4
          ex Alfa 156 2,4 JTD 20V
          ex Alfa 156 1,9 JTD
          ex Alfa 75 1,8

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
            1. По-скоро ти е свършила нафтата май. Както и да е.
            2. Кой ти каза, че 159-ката не ме кефи. Грешиш мой човек.
            3. Ако някой ми даде една без пари, с удоволстив ще си я карам. Иначе не съм толкова богат, за да поддържам тоя автомобил в идеално положение, без да ѝ пълня маншоните с масло, за да спре да скърца, както правят някои потребители.
            4. С нищо не съм попречил на хората да научават нещо ново. Напротив. Вадя доказателства едно сред друго в опонент на чисто догадки от ваша страна. Просто не съм психически обременен с модела.
            5. Явно обобщението ти е тотално грешно.
            Аз какво правя тук си е мой проблем. Ти какво правиш тук? Ааа, да. За да раздаваш 'темпо".

Тая не е обсъждана до сега тук. Вижда се, че има менте ксенон и е с базово ниво на оборудване.
            Освен да отидеш да я видиш друго не мога да се посъветвам. Защото масовото мнение на хората, които карат 159 тук е, че всички 159-ки на пазара са изкривени, не стават за нищо, а само техните са най-добрите.
            Aха... схванах... искаш ама ... не можеш да я държиш изрядна .. хубаво стигнахме до есенцията.
            Е60 тката ми харчеше по малко (нафта)... пари от престарелия ми туин спарк
            Ама не е мойта а съм имал допир със 2.4 159 и по ми харесва ама виж за там АЗ още нямам пари

Comment

• Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
              Aха... схванах... искаш ама ... не можеш да я държиш изрядна .. хубаво стигнахме до есенцията.
              Е60 тката ми харчеше по малко (нафта)... пари от престарелия ми туин спарк
              Ама не е мойта а съм имал допир със 2.4 159 и по ми харесва ама виж за там АЗ още нямам пари
              Ами да.
              Парите си ги вадя с труд и ги ценя.
              За това предпочитам да карам алтернативен автомобил, в някои неща по-добър, в други по-зле, но да давам доста по-малко пари за поддръжката му.
              За това съм си преценил, че мога да карам по-вървящ автомобил от 2.4 с по-евтина поддръжка от 1.9.
              Счетоводство мой човек.
              Last edited by BO; d.m.y г., 00:36.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                Ами да.
                Парите си ги вадя с труд и ги ценя.
                За това предпочитам да карам алтернативен автомобил, в някои неща по-добър, в други по-зле, но да давам доста по-малко пари за поддръжката му.
                За това съм си преценил, че мога да карам по-вървящ автомобил от 2.4 с по-евтина поддръжка от 1.9.
                Счетоводство мой човек.
                Тва... за по вървящия... слагаш ли я на чертата ?

Comment

• Първоначално публикувано от nikk Покажи съобщение
                  От кой град си?
                  Тази ми е доста на близо та ако си сериозен мога да и хвърля едно око!

Момчета, моля ви дръжте се малко по-сериозно!!!
                  Води се някакъв безсмислен спор който не помага на никой с нищо......
                  sigpic
                  Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
                  156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
                  147 JTDm 140-Малката манекенка
                  GT- JTDm 150

Comment

• [QUOTE=nikk;1371336]Ще питам пак, колеги знае ли някой нещо за тази http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=7wocbq
                    доста прилична количкасалона също ми допада
                    sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• а тази няма ли някой да я купи вече?http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...2&slink=7wqf8t
                      sigpic 155ex 159ex 530new

Comment

• Пу пу да не и е уроки,само да не беше тип "оранжерия" а седанка, иначе си има всичко, което искам ....е цената малко висока за преди фейса,ама то с джамбазите ставапазар яко
                        EX-AlfaRomeoSuper155 2.5 V6 + Remap by O.E.Motorsport and LPG Injection
                        EX Mazda 6 2004 +Lpg ----EX SAAB 9-3ss 2.8V6-AERO 250hp MY2006 - With LPG+obd
                        NOWAudi a6 c6 Allroad 3.2 FSI + LPG

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                          Те ти ги с друго име Общите, виждаш ли каква е хавата "Куче влачи рейс."

Е точно защо па да сме като останалите форуми, скучни и безинтересни. Освен това тук се самоизяждат дори и потребителите и собствениците на 59 в случая, справка Брерата на В. Цанев или темата за реалния разход на 2.4., а защо не си помагаме, ми има конфликт на интереси скрити под една или друга шапка. Тук форума е станал алфо "продавалника" на части и услуги, как да ти помогне някой, като можеш да идеш в сервиза му или да ти продаде някоя част, и да изкара някои лев на твоя гръб.
                          Каза търгаша,Радко моля те недей така подмолно,вижда се групичката ви какви ги върши,даже предлага услуги директно с цена във форума,естествено без да е напълнил гушата на някой
                          Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                          Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                          Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• А ей тази няма ли да я купи някой вече? http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...1&slink=7wqo8b
                            Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                            Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                            JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

• Предната ти обява беше "по-колоритна"

p.s. a колорита си е там, очила ми трябват
                              ex - 147 16v multijet

Comment

• Първоначално публикувано от emzo Покажи съобщение
                                Предната ти обява беше "по-колоритна"

p.s. a колорита си е там, очила ми трябват
                                Май, май
                                Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
                                Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
                                JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto

Comment

Working...
                                X